Introductie les

De beste en leukste manier om kennis te maken met schietvereniging JWH is een vrijblijvende introductie les te komen volgen.

U start met een belangrijke uitleg betreffende veiligheid, omgang & gebruik van het 22. kaliber wapen waarmee zal worden geschoten. Na de uitleg gaat u samen met een JWH lid naar de schietbaan toe. Daar mag u zelf onder toezicht van een JWH lid het wapen gebruiken.

Nadien bieden kunt u aan de gezellige bar van JWH namens ons een drankje nuttigen. Indien u graag lid zou willen worden kunt u direct een aanmelding formulier ontvangen om bij de gemeente uw VOG bewijs aan te vragen. 

De kosten voor de introductieles incl. uitleg, gebruik van wapen, gebruik van veiligheidsbril, gebruik van gehoorbescherming, begeleiding, munitie, schietkaart die je mee naar huis mag nemen en een drankje na de schietles bedraagt p.p €45,00

U kunt alleen, samen, met een klein of middelgroot gezelschap komen schieten. Indien uw groep uit meer dan twee personen bestaat alleen op afspraak mogelijk.

Om de introductie les te mogen volgen dient iedereen een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

De minimum leeftijd voor het volgen van een introductie les is 18 jaar.

 

Wilt u graag alleen of samen een introductie les boeken dan kunt u het onderstaande formulier invullen met de datum en het tijdstip die uw voorkeer geniet. Houd u er wel rekening mee dat JWH enkel geopend is op dinsdagavond vanaf 19:30 - 22:00.